Uz malo truda, vaš vrt može postati prava zelena oaza koja privlači poglede i pruža zadovoljstvo. Uživajte u sadnji i gledajte kako vaš vrt cveta i raste!


Ako tražite savršen trio biljaka za vašu baštu, padajući ruzmarin, abelija i spirea zlatna princeza su idealan izbor. Ruzmarin je zimzeleni grm sa mirisnim, padajućim granama koje dodaju teksturu i aromu vašem vrtu. Abelija je elegantan grm sa prekrasnim cvetovima koji privlače pčele i leptire. Spirea Zlatna Princeza, sa svojim zlatnim lišćem, unosi toplinu i kontrast u svaki vrtni aranžman.

Kombinacija ovih biljaka ne samo da stvara vizuelno privlačan vrt, već i podržava zdrav ekosistem u vašem dvorištu. Ruzmarin, poznat po svojoj otpornosti na sušu, idealan je za sunčane delove vrta. Abelija, s druge strane, najbolje uspeva u delimičnoj senci, pružajući ravnotežu u vašem pejzažu. Spirea Zlatna Princeza donosi boju i dinamiku, cvetajući od proleća do jeseni.

Sadnja ovog trojca je jednostavna i zahteva minimalno održavanje. Prilikom sadnje, obratite pažnju na dobro drenirano tlo i redovno zalivanje dok se biljke ne ukorene. Ove biljke su savršene za stvaranje višeslojnih granica, vrtnih ostrva ili čak za dekoraciju balkona i terasa. 

Padajući ruzmarin je izuzetno koristan u kuhinji i može se koristiti kao svež začin. Takođe je odličan kao dekorativna biljka za rubove leja ili viseće saksije. Abelija je poznata po svojoj izdržljivosti i dugom periodu cvetanja, što je čini savršenom za dodavanje boje u vaš vrt tokom cele sezone. Pored toga, abelija je privlačna za pčele i leptire, što doprinosi biodiverzitetu u vašem vrtu. Spirea Zlatna Princeza donosi prekrasne zlatne tonove u vaš vrt, stvarajući vizuelni kontrast sa ostalim biljkama. Ova biljka je idealna za niske žive ograde i vrtne granice, jer je otporna i lako se održava.Kombinacija padajućeg ruzmarina, abelije i spireje Zlatna Princeza ne samo da obogaćuje vaš vrt svojom lepotom, već i donosi mirisne i vizuelne užitke tokom cele godine.

U toku meseca juna ove tri biljke možete kupiti po akcijskoj ceni od -15% - POGLEDAJTE I KUPITE OVDE!


Pogledajte sledeću vest

Podeli sa prijateljima