Obaveštavamo vas da, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača („Sl. glasnik RS“, br. 62/2014 i 6/2016 – dr. zakon), kupovina putem našeg sajta www.garden.rs kategorizuje se kao prodaja na daljinu.

PREUZMITE OBRAZAC ZA ODUSTANAK

Zakon o prodaji na daljinu precizira prava kupca, smatrajući ga potrošačem (fizičko lice koje nabavlja proizvod za lične potrebe, a ne za profesionalnu upotrebu).

U ovakvoj vrsti kupovine, kupac može da promeni mišljenje i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana prijema proizvoda, bez potrebe za obrazloženjem (npr. ako proizvod nije po ukusu, a nema vidljive mane), a naša dužnost je da vam dostavimo obrazac za odustanak koji mora biti potpisan.

Kada vraćate proizvod, troškovi prevoza su na teret kupca, a Vrtni centar Biosan će izvršiti povraćaj uplate, uključujući i troškove dostave, najkasnije 14 dana od prijema izjave o odustanku, koja stupa na snagu kada nam je poslata na info@garden.rs.Vrtni centar Biosan može odložiti povraćaj sredstava dok ne primi vraćenu robu ili dokaz o slanju.

Ako želite da odustanete od kupovine u roku od 14 dana, obrazac za odustanak možete poslati na: info@garden.rs.

Vrtni centar Biosan može odložiti povraćaj sredstava dok ne primi vraćenu robu ili dokaz o slanju.

Moguće je vratiti samo neoštećene i nekorišćene proizvode u originalnom pakovanju, sa svim pratećim dokumentima (garantni list, uputstva, itd.), uz priloženi originalni račun. Ako se utvrdi da je uređaj oštećen ili neispravan zbog kupca, povraćaj novca se odbija, a troškove snosi kupac.

U slučaju prodaje na daljinu, prodavac mora pisanim putem dostaviti ili postaviti link za preuzimanje:

Obrazac za odustanak
Informacije o prodavcu, pravima potrošača na odustanak, i obavezama prodavca i kupca prilikom odustanka
Potpisan primerak ugovora o prodaji (Računa).
Ova dokumentacija će biti dostavljena kupcu elektronski prilikom isporuke ili je može preuzeti sa naše internet stranice.

Za više informacija o pravima i obavezama prilikom prodaje na daljinu, molimo vas da se upoznate sa Zakonom o zaštiti potrošača.Prijavite se za naš Cvetni Magazin

Da vam procveta svaki cvet, a i baštovan u vama!
Pridružite se našoj cvetnoj zajednici!