Kapilarna cev 3x5

Šifra: 0077400
Brend: Palaplast
55.00 rsd / M
Dodaj u korpu

Kapilarna cev koristi se u sistemima kap po kap, kao cev koja sprovodi vodu od matičnog creva do same saksije koja se zaliva.
Koriste se zajedno sa ubodnim kapaljkama SCA ( 0077401 ) koji se kupuju posebno. Cena je za 1m dužni

Podeli sa prijateljima

Kapilarna cev je UV stabilna.
Idealan radni pritisak je 0,6-1,5 bari pritiska.

O brendu

Palaplast
44 godine sada

Grčki, jaki, inovativni...

Palaplast je jedna od najdinamičnijih industrija plastičnih cevi i fitinga.

Proizvodna delatnost počinje u mašinskoj radionici od 50m2 braće Palatiana, koja proizvodi kalupe za plastiku.

Palaplast je trenutno vodeći proizvođač plastičnih cevi i fitinga u sektoru navodnjavanja, vodosnabdevanja, grejanja i zaštite optičkih kablova. Pored toga, nedavnom akvizicijom novog proizvodnog pogona u Tebi, Grčka, proširili smo naše operacije na kanalizaciju, kanalizaciju zgrada i pritisak. Naš asortiman proizvoda ima preko 4500 kodova, a kapacitet proizvodnje premašuje 20.000 tona godišnje.

Od glavnih objekata u Solunu, Palaplast sprovodi korake koji vode ka kontinuiranom razvoju uz održavanje konkurentske prednosti, sa ciljem da svojim kupcima uvek pruži kompletna i prilagođena rešenja za navodnjavanje, vodosnabdevanje i grejanje za svaki zahtev.

Kontinuirani tehnološki napredak, primena proizvodnih praksi koje doprinose smanjenju troškova i preovladavaju u osiguranju kvaliteta, postavili su Palaplast lidera u Grčkoj, sa stalnim prisustvom u više od 70 zemalja širom sveta, okružen pionirima industrije.

Prijavite se za naš Cvetni Magazin

Da vam procveta svaki cvet, a i baštovan u vama!
Pridružite se našoj cvetnoj zajednici!