Muškatle kaliope

Muškatla kaliopa - Pelargonium  Calliope 

Posebna selekcija muškatle koja je polupadajuća, krupnog i gustog cveta. Lakša za održavanje i vrlo otporna ako joj se pruži minimum uslova, cvetaće do kasne jeseni. Odlična za gajenje u veće saksije, žardinjere ili direktno u zemlju pored staza i ulaza. 

Postojanih boja  i upadljivog cveta idealna za sve one koji žele poseban izgled svog prostora. Izaberite boju za vas.

CVETIĆ PAKETIĆ
Specijalno proizvedene cvetnice u dubokim saksijama po kojima su pravljene kutije. Kutije su tako dizajnirane da su biljke posebno zaštićene. U jedno pakovanje stane po tri biljke i svaka je pakovanjem zaštićena jedna od druge i tako su napravljene da ne dolazi do prosipanje zemlje (osim u ekstremnim slučajevima).
Minimalna količina za poručivanje cvetnica je 3 biljke (kako su kutije i dizajnirane) i tako je moguće poručiti u grupama po tri. Sve biljke koje na sebi imaju etiketu CVETIĆ PAKETIĆ moguće je kombinovati u broj ukupno poručenih cvetnica.
Slanje paketa i prodaja u maloprodajnom objektu počinje od 10. aprila. Do tada je dostupno poručivanje i rezervacija biljaka.
Prikaži više


Budite informisani putem našeg biltena

U našem Cvetnom Magazinu informisaćemo vas o akcijama, praktičnim savetima za baštu, inspirativnim kreacijama kao i novitetima u našoj prodavnici... Prijavite se odmah!