Muškatle

Muškatle su cveće koje s pravom nosi epitet kraljice terasa i balkona. Upadljivog i brojnog cveta raznih boja, tokom leta prosto pleni pažnju i privlači poglede. 

Pelargonium ili muškatla je zbog svoje lepote i lakog načina održavanja mnogo selekcionisana i razvijana tako da sada imamo mnogo različitih vrsta prikladnih za razne uslove gajenja i lične ukuse pojedinaca.Viseća muškatla, uspravna (zonalna), kaliopa su sve podvrste koje su specifične po izgledu cveta i načinu rasta.

Pogledajte i izaberite one koje se vama najviše sviđaju i dobro došli u čudesan svet cveća muškatli.

CVETIĆ PAKETIĆ
Specijalno proizvedene cvetnice u dubokim saksijama po kojima su pravljene kutije. Kutije su tako dizajnirane da su biljke posebno zaštićene. U jedno pakovanje stane po tri biljke i svaka je pakovanjem zaštićena jedna od druge i tako su napravljene da ne dolazi do prosipanje zemlje (osim u ekstremnim slučajevima).
Minimalna količina za poručivanje cvetnica je 3 biljke (kako su kutije i dizajnirane) i tako je moguće poručiti u grupama po tri. Sve biljke koje na sebi imaju etiketu CVETIĆ PAKETIĆ moguće je kombinovati u broj ukupno poručenih cvetnica.
Slanje paketa i prodaja u maloprodajnom objektu počinje od 10. aprila. Do tada je dostupno poručivanje i rezervacija biljaka.
Prikaži više

Sortiraj:

Prijavite se za naš Cvetni Magazin

Da vam procveta svaki cvet, a i baštovan u vama!
Pridružite se našoj cvetnoj zajednici!