Četinari

Četinari za dvorište

Četinari su odličan izbor za dvorišta jer nude prirodnu lepotu i zaštitu tokom cele godine. ? Osim što pružaju zelenilo, četinari su izdržljivi i otporni na različite vremenske uslove, što ih čini idealnim za formiranje živih ograda ili kao soliterna stabla koja dominiraju prostorom. Odlična su zaštita od vetra i radoznalih pogleda. 

Četinari za saksije

Četinari u saksijama su praktično rešenje za dodavanje zelenila balkonima, terasama i manjim prostorima. ? Zahvaljujući raznovrsnim oblicima i bojama, mogu se lako uklopiti u različite stilove uređenja, od klasičnog do modernog, pružajući svežinu i boju tokom čitave godine.
Prilikom sadnje birajte veličinu saksije primerenu rastu biljke.

Paruljasti Četinari 

Patuljasti četinari u saksijama su izuzetno dekorativni i mogu se koristiti kao elegantni zeleni akcenti u domu ili na otvorenim prostorima. ? Ovi mali, ali vredni četinari idealni su za kreiranje zanimljivih aranžmana i lako se prilagođavaju promenama u okruženju. Posebno su vredni zbog sporog i gustog rasta i u saksijama mogu živeti dugi niz godina uz minimalno održavanje.

Četinari prodaja

Pri izboru četinara, važno je razmotriti njihovu namenu, veličinu i uslove u kojima će rasti. ? Bez obzira na to gde planirate da kupite četinare, potražite vrste koje najbolje odgovaraju vašem prostoru i klimi, i koje će vremenom samo dobijati na vrednosti i lepoti. 

PS: Najbolje je kupovati četinare koji su gajenu u saksijama, oni će presađivanje najbolje podneti i brzo početi sa rastom nakon sadnje. Izbegnućete sušenje i propadanje biljaka.
Prikaži više
Sortiraj:
Novo
Kavkaska jela

Kavkaska jela

690,00 RSD
Novo
Zlatna stubasta tisa

Zlatna stubasta tisa

690,00 RSD
Končasti pačempres

Končasti pačempres

490,00 RSD
Čempres šatirani

Čempres šatirani

490,01 RSD
Himalajski bor

Himalajski bor

590,00 RSD
Tuja ‘Micky’

Tuja ‘Micky’

390,00 RSD


Prijavite se za naš Cvetni Magazin

Da vam procveta svaki cvet, a i baštovan u vama!
Pridružite se našoj cvetnoj zajednici!