Upravljačka jedinica X-Core XC-201

Šifra: 0077102
Brend: Hunter
13,154.00 rsd / Kom
Dodaj u korpu

Godinama unazad jedan od najkorišćenijih modela firme Huner. Točkić u sredini omogućava izuzetno lak i brz pristup svim podešavanjima i programiranjima, dok je sve lepo vidljivo na izuzetno velikom displeju. XC-201 je idealan za manja dvorišta do 120m/kv, jer podržava dva odvojena programa za navodnjavanje.
Upravljačka jedinica XC 201 može maksimalno kontrolisati dve različite zone navodnjavanja.

Podeli sa prijateljima

Jednostavno rukovanje
Uz pomoć glavnog kontrolnog dugmeta i vrlo preglednog displeja, lice koje vrši instalaciju, a i korisnik-vlasnik veoma lako mogu podesiti (programirati) rad upravljača.
Prilagođenje godišnjem dobu (između, 10% i 150%)
Jednostavno, prateći prikaz na displeju, u koracima od po 10%, moguće je prilagoditi programiranu količinu zalivanja, prema okolnostima tekućeg godišnjeg doba.
Tri nezavisna programa, sa najviše 4 starta zalivanja dnevno po programu
U bilo koje doba dana se može predvideti zalivanje, uz odgovarajuću učestalost.
Veliki displej sa tečnim kristalima
Interaktivne ikonice će nam u trenutku pokazati sve podatke koje želimo videti ili podesiti, a programiranje je jednostavno jer nema jezičkih barijera.
Dani u kojima će biti zalivanja, mogu slobodno da se odrede
Nema ograničenja - slobodno se mogu odrediti dani u kojima treba biti zalivanja: to može biti bilo koji dan (ili dani) u sedmici, ili bilo koji period u intervalu između 1 i 31 dana.
Mogućnost priključenja senzora za kišu
Na rednoj spojnici u kućištu tajmera, postoji mesto za priključenje raznih senzora: za kišu, za vlažnost, za temperaturu ili za vetar.
Ugrađena trajna memorija
Obezbeđuje sigurnost za slučaj prekida u električnom napajanju: biće sačuvano tačno vreme, podešeni datum i svi uneti programi zalivanja.

O brendu

Hunter

Hunter Industries je svetski proizvođač proizvoda za navodnjavanje pejzaža i spoljnu rasvetu.
Osnovana 1981. godine, porodična kompanija nudi hiljade proizvoda, uključujući celokupan spektar vodenih i energetski efikasnih rešenja za stambene,
komercijalne, golf, komunalne i poljoprivredne primene. Hunterova osnovna misija zauvek će ostati ista: isporučiti vredne proizvode i usluge podržane nepokolebljivom podrškom korisnika.
Hunter Industries poseduje više od 250 patenata za proizvode i 40 zaštitnih znakova.
Saznajte više na hunterindustries.com

Prijavite se za naš Cvetni Magazin

Da vam procveta svaki cvet, a i baštovan u vama!
Pridružite se našoj cvetnoj zajednici!