Ručni razbacivač semena za travu 3l

Šifra: 0001054
Brend: Bradas
2,050.00 rsd / Kom
Dodaj u korpu

Jednostavan i praktičan razbacivač za seme trave, a po potrebi  se može koristiti za razbacivanje djubriva, soli, peska. Na sebi ima mogućnost podešavanja granulacije koju je potrebno koristiti. Može se koristiti svake sezone po potrebi.

Podeli sa prijateljima

Zapremina razbacivača 3l.

O brendu

Bradas

Mi smo jedan od najvećih uvoznika PVC creva u Evropi. Od 1989. godine profesionalno uvozimo, izvozimo i distribuiramo creva i fitinge za baštu, poljoprivredu i industriju.

Generalni smo distributer raznih kompanija iz cele Evrope i Azije. Naša ponuda obuhvata svestrane baštenske armature, creva, alate, tehničke priključke i još mnogo toga.

Već duži niz godina svoj asortiman proširujemo prema našem sloganu "Briga o bašti" . Кroz dugu, pouzdanu i fleksibilnu saradnju sa našim partnerima, kompanija „Bradas“ zauzima prva mesta na evropskom tržištu.

Misija kompanije je da predstavi proizvode najvišeg kvaliteta, funkcionalnosti i dizajna po najnovijim industrijskim modama. U isto vreme, držimo konkurentni nivo cena u odnosu na najdraže i najznačajnije konkurente u oblasti bašte i tehničke opreme.

Povezani proizvodi

Slični proizvodi

Prijavite se za naš Cvetni Magazin

Da vam procveta svaki cvet, a i baštovan u vama!
Pridružite se našoj cvetnoj zajednici!