Led svetla za biljke 36w

Led svetla za biljke 36w

Ukoliko vam je potrebno dodatno svetlo za biljke, Sansi su najkvalitetnije sijalice na tržištu. Pored odličnog kvaliteta, svetla najpribližnijeg sunčevoj i dizajna koji može da se uklopi u svaki ambijent. Biljkama obezbeđuju najidealnije uslove za rast i razvoj, a prijatne su za oko. Ekvivalentna sijalici od 400W.


9.120,00 RSD


Detaljni opis

Od svih trenutno dostupnih sijalica na svetskom tržištu Sansi LED 36W sijalica za biljke emituju svelost najpribližniju sunčevoj. Za razliku od ostalih RGB i obojenih sijalica Sansi LED sijalice poseduju čipove sa tačnom razmerom crvenog, zelenog i plavog spektra koji simuliraju sničevu svetlost. Time biljke dobijaju ubedljivo najveći fotosintetički koeficijent u odnosu na ostale LED sijalice.
Sansi LED 36W sijalica za biljke emituje znatno veći intenzitet svetla po kvadratnom metru u odnosu na ostale sijalice. Pored ovog kvaliteta potrošnja električne energije je znatno manja nego kod drugih sijalica, čime se postiže dodatna ušteda. Pored svih prednosti, nivo osvetljenosti po kvadratnom metru ekvivalentan je konvencionalnim HID sijalicama od 400W.
Specifikacije
Model: Sansi LED 36W

Snaga: 36W

Ekvivalent: 400W HID

Boja svetla: Prirodna, sunčeva svetlost

Emitujući spektar: pun spektar, full spectrum

Fasung: E27 standardni

Pakovanje: Kutija

Radni vek sijalice: 25000 sati

Garancija: 6 meseci + 6 meseci produžene garancije (važi za porudžbine preko našeg sajta)

Slični proizvodi