Led svetla za biljke 15w

Led svetla za biljke 15w

Ukoliko Vam je potrebno dodatno svetlo za Vaše biljke, Sansi LED sijalice su najpoznatije u svetu baš za biljke. Pored toga mogu se montirati u bilo kojim prostorijama u kojima boravite duže, jer svetlo koje prave je najpribližnije sunčevoj svetlosti. Ekvivalentna sijalici od 200W.

4.190,00 RSD
Ovaj proizvod trenutno nemamo na stanju!Detaljni opis

Sansi LED 15W sijalica za biljke emituje znatno veći intenzitet svetla po kvadratnom metru u odnosu na ostale sijalice. Pored ovog kvaliteta potrošnja električne energije je znatno manja nego kod drugih sijalica, čime se postiže dodatna ušteda. Pored svih prednosti, nivo osvetljenosti po kvadratnom metru ekvivalentan je konvencionalnim HID sijalicama od 200W.
Sansi LED 15W sijalica za biljke u sebi sadrži jezgro izrađeno od keramike. Zbog ovog tipa jezgra sijalica se sporije greje i brže rasipa toplotu tako da je visoko otporna na pregrevanja o čemu govori i podatak da je svrstana u vatrostalnu kategoriju V-0. Sadrži fiksirani E27 fasung radi lakšeg i dugotrajnijeg manipulisanja. Kućište je izrađeno od dizajnirane plastike, sa otvorima projektovanim da pomažu hlađenje sijalice tokom dužeg perioda korišćenja i moguće je montirati je na bilo koju lampu, plafonjeru ili luster.
Specifikacije
Model: Sansi LED 15W

Snaga: 15W

Ekvivalent: 200W HID

Boja svetla: Prirodna, sunčeva svetlost

Emitujući spektar: pun spektar, full spectrum

Fasung: E27 standardni

Pakovanje: Kutija

Radni vek sijalice: 25000 sati

Garancija: 6 meseci + 6 meseci produžene garancije (važi za porudžbine preko našeg sajta)

Slični proizvodi